Hei og god mandagskveld!

Nå har jeg fått spist, og nå sitter jeg endelig å slapper av etter en fullstappet dag bestående av skole og jobb. Jeg våknet opp til frost idag, og var IKKE happy. Nå kommer virkelig vinteren, og jeg er absolutt ikke klar. Jeg tenkte for noen uker tilbake at jeg var ferdig med vinteren for i år, men da hadde den ikke en gang begynt. Jeg gruer meg skikkelig, men det blir sikkert koselig når desember endelig er her og man får i det minste litt julestemning. Apropos jul – vi har fått inn verdens søteste julegensere på jobben. Det er en stund siden nå, men herreguuuud! Jeg skal kjøpe to av dem, fordi jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken av de. Jeg skal vise dere bilde med en gang jeg kjøper de, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke de på jobben. Jeg vet ikke hvor godt tatt imot det blir på skolen dersom jeg kommer med en rød genser med et juletre på som både blinker og har bjelle på seg. Haha 🙂 Men nok om det!

Det eneste som holder meg oppe nå er at jeg skal se på Farmen. Jeg syns det er så kult! Jeg har fulgt med på det siden jeg var liten, og fått sånn skikkelig kick at jeg har lyst til å melde meg på selv. Jeg hadde absolutt ikke passet inn med en gang, men jeg hadde nok kommet inn i det selv om jeg ikke er noe fysisk sterk, eller noe spesielt glad i gårdslivet. Det hadde jo vært en opplevelse. Jeg har ikke noe vinnerinstinkt eller noe særlig lyst til å vinne, jeg vil bare bli med å få en unik opplevelse. Jeg liker å tro at de andre deltagerne ikke hadde sett på meg som en konkurrent, og derfor hadde jeg kommet langt likevel. Men hadde jeg blitt tatt ut i en tvekamp hadde jeg nok garantert tapt. Med mindre det hadde vært øksekast, fordi jeg tror jeg er litt flink til å sikte og treffe ting. Kanskje dere brått ser meg på TV-skjermen neste år. Hvor kult hadde ikke det vært? Det blir jeg ihvertfall ikke arveløs av, slik som jeg hadde blitt hvis jeg meldte meg på Paradise Hotel.