Huff… For en dårlig start på dagen. Jeg var hos tannlegen idag klokken 08.30, hos en helt ny tannlege jeg aldri hadde vært hos før. Han var snill han, altså. Jeg bare hater tannleger generelt. Jeg trodde jeg hadde kommet over skrekken, men det har jeg tydeligvis ikke. Jeg fikk høre jeg hadde to hull, og den ene skal borres i, og den andre skal trekkes. Jeg holdt på å knekke sammen i stolen fordi jeg vet hva det innebærer. I tillegg fikk jeg høre jeg sliter med mye tannsten, noe som er veldig uvanlig i min alder. Så antageligvis er det arvelig. Det har jeg ikke vist før nå, så da har nok den gamle tannlegen min gjort en svært dårlig jobb med å fortelle meg dette. Kanskje ho overså disse hullene også, fordi sist jeg var der, var for et halvt år tid siden. Ikke vet jeg. Men jeg skal ihvertfall på to tannlegetimer i nærmeste fremtid for å ordne opp i hullene. Jeg begynte å gråte i resepsjonen når jeg snakket med tannlegen og vi begynte å planlegge hvilke dager som passa best. HERREGUD. Heldigvis var han veldig forståelighetsfull og sa til meg at han lovte å være forsiktig. Jeg trodde faktisk ikke jeg var redd for tannleger og sprøyter, men jeg klarte ikke holde det tilbake. Det bare kom automatisk.

Jeg nekter å få flere hull, så nå er det full skjerpings. Jeg har alltid tatt godt vare på tennene mine ved å pusse dem, men sikkert ikke godt nok. Nå skal jeg kutte ut på all drikke bortsett fra vann og melk også, også skjerpe meg totalt. Ikke bare er det ganske ille å få hull, det er sinnssykt FLAUT. Tennene våres er noe av det viktigste vi har. Dessuten har jeg ikke vært særlig flink til å holde meg unna sukker, men det er jo dårlig for både kroppen, huden og helsa også. Så kanskje jeg trengte dette for å skjerpe meg ordentlig.

Uansett, jeg håper jeg får en litt bedre dag utover. Jeg skal snart på jobb, og da er det Black Friday! Det kommer sikkert til å være kjempemye folk ute, og mye å gjøre! Det er så gøy 😀 Så forhåpentligvis får jeg tankene på noe helt noe annet.