Woow, nå var det en stund siden jeg sist var innom. De siste fire månedene har jeg brukt mest tid på skole, jobb og de menneskene i livet mitt som betyr mest for meg. Jeg har allerede rukket å fylle 22 år, feiret bursdagen min med en kompis, vært på to Tyskland turer og fått meg kjæreste. Skoleåret nærmer seg slutt i tillegg, som betyr at det snart er eksamen. Faktisk bare neste uke er det klart for to stykk. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig og nyte sommerferien, samtidig som jeg gruer meg kjempemasse til EKSAMEN, og det kommer til å bli kjempetrist å slutte i denne fine klassen. Jeg har tro på at vi kommer til å holde kontakten uansett, men det blir veldig rart.

På grunn av alt dette så har jeg ikke tatt meg tid til å sette meg ned foran PC’en og skrive. Kameraet har ligget på hylla og støvet ned også. Instagram blir oppdatert jevnlig, da. Jeg trenger bare å bli ferdig med eksamen så skal jeg komme sterkere tilbake. Jeg savner å være ute i naturen og ta bilder, og dele de her. Jeg savner å dele tankene mine. Jeg kommer tilbake!